Redexim lanceert de Scarivator

Redexim kondigt met trots de lancering aan van de Scarivator – een nieuwe machine, ideaal voor aannemers, die een revolutie belooft teweeg te brengen in het onderhoud van hybride sportvelden. Redexim erkent de toenemende populariteit van hybride systemen en heeft de Scarivator speciaal ontwikkeld om ongewenst wortelzone materiaal te verwijderen, grond los te maken en […]

6 september 2024

Redexim kondigt met trots de lancering aan van de Scarivator – een nieuwe machine, ideaal voor aannemers, die een revolutie belooft teweeg te brengen in het onderhoud van hybride sportvelden. Redexim erkent de toenemende populariteit van hybride systemen en heeft de Scarivator speciaal ontwikkeld om ongewenst wortelzone materiaal te verwijderen, grond los te maken en te zorgen voor een glad, vlak oppervlak zonder de synthetische vezels te beschadigen.

Hybride oppervlakken raken na verloop van tijd natuurlijk verdicht, waardoor effectieve renovatie nodig is om de prestaties en levensduur te behouden. Dit proces begint nu met de Scarivator, ontworpen om de bovenste laag van het oppervlak los te maken.

De Scarivator is uitgerust met twee horizontale balken met onder een hoek geplaatste veertanden om het oppervlak te bewerken tot een instelbare diepte van 35 mm. De balken bewegen heen en weer om het organisch materiaal en de grond los te maken zonder het risico dat synthetische vezels zich rond de rotor wikkelen. Het resultaat is een ongeëvenaarde renovatieoplossing die kostbare vervangingen en reparaties voorkomt en de levensduur van het systeem verlengt.

De Scarivator heeft een werkbreedte van 2,13 m, een traploos instelbare werkdiepte en een instelbare tandhoek voor verschillende gradaties van agressiviteit. De gestroomlijnde specificatie is het resultaat van vele jaren rigoureus testen in samenwerking met hybride tapijtfabrikanten en aannemers. Deze zien de Scarivator nu als de ultieme onderhoudskeuze, niet alleen voor hybride oppervlakken, maar ook voor natuurgras en het decompacteren van zwaar versleten kunstgras.

Op het veld heeft de Scarivator bewezen een perfecte partner te zijn voor de Redexim Turf-Stripper, door het bovenste profiel los te maken en de Turf-Stripper in staat te stellen om meer van de wortelzone van dieper naar beneden te halen in één enkele werkgang. Het is ook een effectieve oplossing voor regelmatig harken in het seizoen, waarbij de verdichting wordt verwijderd en een bodem wordt gecreëerd om de resultaten van natuurlijke en hybride renovaties te optimaliseren.

Ook interessant voor jou