Pivabo nieuwe BELUX importeur GreenTec maaiarmen

1 juli 2024

 In een voortdurend evoluerende markt is het zaak bij de les te blijven. Dit is ook precies wat zaakvoerder Philippe Pieters dacht toen hij voor de eerste keer in contact kwam met het Deense kwaliteitsmerk GreenTec. Het innovatieve hybride armsysteem, de gedetailleerde afwerking en het uitgebreide productaanbod spraken zozeer aan dat een gesprek tussen Pivabo en GreenTec niet lang kon uitblijven. 

“GreenTec is voor ons de ideale aanvulling op het gamma armen dat we reeds in België verdelen. We spreken hier over één van de topmerken inzake achterop gemonteerde maai-en snoeimachines, een segment waar we nu tot op heden niet altijd de ideale machine konden aanbieden. Ook het héél uitgebreide gamma eigen ontwikkelde werktuigen sprak mij enorm aan!” 

De samenwerking start op 1 juli 2024. GreenTec wordt, net zoals de andere merken, verdeeld via het bestaande Pivabo dealernetwerk. De Pivabo vertegenwoordigers zullen zowel eindklanten als dealers bijstaan in sales en opleidingen. Pivabo tekent present op zowel Demoforest als Demogroen en presenteert er een voorsmaakje uit het veelzijdige GreenTec aanbod. 

“We zijn erg blij met Pivabo als onze nieuwe BELUX importeur. Pivabo’s streven naar kwaliteit en uitzonderlijke klantenservice sluit perfect aan bij de waarden van GreenTec. We geloven dat dit partnerschap onze aanwezigheid in België zal versterken en klanten zal voorzien van kwaliteitsvolle maai- en snoei-oplossingen in het landschapsonderhoud. We kijken uit naar een succesvolle reis samen.” – Kim Brodersen (mede-eigenaar en verkoop- en marketingmanager bij GreenTec). 

Alle info over het volledige GreenTec gamma is terug te vinden op de Pivabo website (www.pivabo.be). 

Pivabo Bv Kampstraat 20 B-8500 Kortrijk 

Ook interessant voor jou