Het blad over de mechanisatie in tuin en groene zones, met een knipoog naar de mens erachter.

Actueel Nieuws

ECHO X-Series

Als je werk enkel het allerbeste gereedschap op de markt eist, is de ECHO X-Serie het antwoord.
Elk toestel is toonaangevend in zijn categorie met de beste functies die zorgen voor ongeëvenaarde prestaties.

BEST-IN-CLASS FEATURES
Elk model heeft de beste en specifieke kenmerken in zijn klasse, speciaal ontworpen om professionals in groene ruimte hun werk en elke toepassing beter te laten uitvoeren. Kenmerken zoals licht gewicht, hoog vermogen, verminderde vibraties en langere looptijden dragen allemaal bij aan het voltooien van een hele reeks klussen. Superieur werk vereist superieure producten. Gebruik daarom ECHO X-Serie modellen.

LAAG GEWICHT EN HOOG VERMOGEN
De motoren in de ECHO X-Serie modellen bieden een revolutionaire combinatie van een laag gewicht en een hoog vermogen om vermoeidheid tegen te gaan en de werktijd te reduceren.

OOK ONDER ZWARE OMSTANDIGHEDEN
De ECHO X-Serie modellen zijn zo nauwkeurig en extreem, dat enkel in de meest buitengewone omstandigheden de grenzen van hun mogelijkheden afgetast kunnen worden. De machines worden in zware omstandigheden getest om een gemakkelijke start en een betere acceleratie bij koude en warme temperaturen te garanderen. Grote brandstoftanks zorgen voor langere looptijden. Een betere luchtfiltratie, dankzij heavy-duty onderdelen, minimaliseert het risico op motorproblemen en verlengt onderhoudscycli.

EuroGarden is de officiële importeur en verdeler van ECHO in de Benelux.
Meer informatie: www.eurogarden.be – info@eurogarden.be


Gepost op: 30-09-2020

Huidig magazine:
AbonnementenBuienradar