Het blad over de mechanisatie in tuin en groene zones, met een knipoog naar de mens erachter.

Actueel Nieuws

CEBEKO News

PERFORMANT MACHINERY
Dankzij een voortdurende analyse investeert CEBEKO in verhuurmachines die aansluiten bij de wensen en noden van alle klanten. Zo kunnen wij u steeds een gepaste machine aanbieden voor uw kleinschalig project of uitgestrekte werf.

Door het succes van ons bestaand CASE aanbod, hebben we besloten deze verder uit te breiden met een derde CASE CX145D SR. Deze 15 ton rupskraan is een compacte machine in zijn gewichtsklasse met een zeer grote hefcapaciteit. Verder werd ook ons aanbod hoogwerkers uitgebreid met een Manitou 160ATJ en 200ATJ. Deze zijn de eerste uit een reeks nieuwe diesel knikhoogwerkers. Een indrukwekkende 9 ton Thwaites bandendumper vervolledigt op dit moment het lijstje van nieuwe aanwinsten. Binnenkort komen er nog heel wat nieuwe machines aan. Hou onze social media in de gaten voor toekomstige updates!

NOOD AAN WAT VERKOELING?
U bent niet de enige! De zomers worden namelijk steeds langer én warmer. Tijd dus om te investeren in een goede airco voor uw YANMAR machine. Geniet nog de hele maand juni van 20% korting op workshop of unit-down orders op originele YANMAR airco onderdelen. Voor workshop orders geldt er een levertijd van 2 tot 3 dagen, voor unit-down orders is dit 24 uur. Deze actie is enkel geldig op aankopen per stuk en niet op kits.
 
KOOP NU, BETAAL LATER
Een belangrijk uitgangspunt in de uitvoering van onze activiteiten is klantgerichtheid. Het spreekt dan ook voor zich dat in deze uitdagende tijden, CEBEKO en YANMAR blijven meedenken naar de beste oplossing voor u als klant. Wij willen u daarom ondersteunen met uitzonderlijke leasevoorwaarden. Indien u nog vóór 30 juni 2020 een YANMAR machine aankoopt, hoeft u de eerste 90 dagen niets te betalen! Deze actie is bovendien geldig op het volledige YANMAR gamma.

Interesse in deze actie en benieuwd naar de voorwaarden? Neem dan contact op met onze verkoper via mail sales@cebeko.be of door te bellen naar 050 21 49 35.

www.cebeko.be

 


Gepost op: 15-06-2020

Huidig magazine:
AbonnementenBuienradar