Het blad over de mechanisatie in tuin en groene zones, met een knipoog naar de mens erachter.

Actueel Nieuws

Husqvarna viert verjaardag met gouden Automower

De Automower van Husqvarna bestaat 25 jaar. Om die reden komt Husqvarna met een speciale editie van de populaire Automower 315X. In plaats van donkergrijs is de speciale 315X LE goudkleurig. Deze Limited Edition is online en telefonisch te bestellen bij de Belgische Husqvarna-dealers.

Bij aanschaf van de 315x LE krijg je ook een extra set mesjes en een garage waarin je de maairobot kunt parkeren. Verder stuurt Husqvarna je een gratis Google Home, zodat je de Automower met je stem opdrachten kunt geven.

 

1.600 m²

De Husqvarna Automower 315X is een van de populairdere modellen van Husqvarna in België. Hij is geschikt voor gazons tot 1.600 vierkante meter en klimt tegen hellingen tot 40 procent op. De maairobot beschikt over Automower Connect met GPS-tracking en een X-line design met LED-lampjes en gekleurde wielkappen. De gouden Limited Edition met alle extra's is leverbaar vanaf 2.599. Goud niet mooi? Vier dan 25 jaar Automower met de donkergrijze Automower 315X vanaf 2.399. Er is een Automower vanaf 799.

 

Meer informatie over de Husqvarna 315X Limited Edition via: https://www.husqvarnadealers.be/product/husqvarna-automower-315x-le/

 


Gepost op: 23-04-2020

Huidig magazine:
AbonnementenBuienradar