Het blad over de mechanisatie in tuin en groene zones, met een knipoog naar de mens erachter.

Actueel Nieuws

Cebeko News

WIJ ZIJN ER VOOR U

Ondanks deze uitdagende tijden waarin we ons bevinden, blijven wij voor u klaarstaan. Dit doen we natuurlijk met een minimale bezetting en de nodige maatregelen. Wij geven de hoogste prioriteit aan de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten én omgeving en vragen dan ook aan iedereen om deze maatregelen te respecteren.

 

U kan ons elke weekdag bereiken van 8u tot 12u en van 13u tot 17u via onderstaande contactgegevens. Op zaterdag zijn wij voortaan gesloten tot nader bericht.

 

Een machine huren?                         050 21 49 35 • verhuur@cebeko.be

Een machine aankopen?                       050 21 49 35 • sales@cebeko.be

Onderdelen bestellen?                           050 36 78 65 • parts@cebeko.be

Depannage of onderhoud nodig?       050 36 78 66 • service@cebeko.be

 

 

CEBEKO GOES GREEN

Emissiebeperking is een brandend actueel thema in de bouwsector. CEBEKO denkt mee aan de toekomst en investeert daarom in elektrische machines om te verhuren. Wij volgen hiermee de trend van het compact materieel die massaal overgaat op accu-aangedreven elektrische motoren. Zo hebben wij enkele elektrische machines in het aanbod: de Cormidi C85 Lithium Battery, de MultiOne EZ  7 en de ViO17 Dual Power. 

De Cormidi C85 Lithium Battery is een minidumper met lithium batterij die een langere levensduur biedt. De EZ 7 van MultiOne is dan weer een compacte wiellader voorzien van een multifunctionele joystick die meer dan 170 originele accessoires kan bedienen. Beide elektrische machines produceren geen uitlaatgassen en hebben een lage geluidsproductie. Dit maakt ze uiterst geschikt om te gebruiken in kleine binnenruimtes voor verbouwingen of andere projecten. Bovendien liggen de onderhouds- en bedrijfskosten vaak een stuk lager, enkel maar voordelen dus! De ViO17 werd omgebouwd tot een Dual Power variant met beide een diesel- én elektrische motor, zodat u makkelijk kan schakelen tussen beide. Ook hier liggen de emissie-waarden een stuk lager en je bespaart heel wat brandstof. 

 

 

kOOP NU, BETAAL LATER

Een belangrijk uitgangspunt in de uitvoering van onze activiteiten is klantgerichtheid. Het spreekt dan ook voor zich dat in deze uitdagende tijden, CEBEKO en YANMAR blijven meedenken naar de beste oplossing voor u als klant. Wij willen u daarom ondersteunen met een uitzonderlijke actie. Indien u tussen 1 april en 30 juni 2020 een YANMAR machine aankoopt, hoeft u deze pas 3 maanden later te betalen! Deze actie is bovendien geldig op het volledige YANMAR gamma.

Interesse in deze actie en benieuwd naar de voorwaarden? Neem dan contact op met onze verkoper via mail sales@cebeko.be of door te bellen naar 050 21 49 35.

 

 

www.cebeko.be

 

Gepost op: 21-04-2020

Huidig magazine:
AbonnementenBuienradar