Het blad over de mechanisatie in tuin en groene zones, met een knipoog naar de mens erachter.

Actueel nieuws


Bekijk hier het hele archief.Greentechpower op FacebookAgenda


Klik hier voor alle aankomende evenementen.

Actueel Nieuws

Turflynx F315

Met genoegen brengen wij u op de hoogte van het feit dat GOLFTechnics BV, gevestigd te Genk in Belgie, met ingang van 1 januari 2020 de volledige distributie, verkoop en aftersales service rechten van de TURFLYNX F315 maaimachines heeft overgenomen van TURFLYNX Northern Europe B.V. Het exclusieve werkgebied van GOLFTechnics betreft de BeNeLux en Duitsland, terwijl niet-exclusief in Oostenrijk gewerkt zal gaan worden.
De TURFLYNX F315 maaier is de eerste, volledig autonoom werkende én 100% elektrische kooimaaier in de wereld voor golf fairways en sportvelden.


‘De Turflynx is een speciaal ontwikkelde elektrische robotmaaier met GPS’, aldus de zaakvoerders van GOLFTechnics, Yves van den Bosch en Lode Moies. ‘Deze heeft geen hydraulica, geen geluiden en geen uitlaatemissies, wat betekent dat er geen lekkages en veiliger groenere fairways zijn!’


Deze gebruiksvriendelijke maaier doet 82% besparen in operationele kosten en is bijzonder geschikt voor golfclubs en sportclubs die willen inzetten op duurzaamheid, kwaliteit van de grasmat en innovatie. Leasing behoort absoluut tot de mogelijkheden en levert van af de eerste maand besparing op out-of-pocket onderhoudskosten.
GOLFTechnics is een onderdeel van VDB Technics, eveneens gevestigd in Genk, welk bedrijf al meer dan 20 jaar actief is in de toelevering van (onderhouds)machines en -apparatuur voor golfbanen, waaronder maaimachines. Daarnaast levert VDB Technics ook volledig autonoom ballmanagement systemen voor ball picking/cleaning/dispensing op driving ranges.


Voor meer informatie over de producten, services en referenties van GOLFTechnics en VDB Technics kunt u contact opnemen met Lode Moies:
Telefoon: +32491/901.802
Email: lode@golftechnics.be
www.golftechnics.be

Met vriendelijke groet,

GOLFTechnics BV/VDB Technics           
Yves van den Bosch/Lode Moies           
Zaakvoerders                       
 
TURFLYNX Northern Europe B.V.
M.J.J. (Tinus) Vernooij, MSc
Directeur


Gepost op: 07-01-2020

Huidig magazine:
AbonnementenBuienradar