Het blad over de mechanisatie in tuin en groene zones, met een knipoog naar de mens erachter.

Actueel Nieuws

Reesink Turfcare BE gestart in België

Vanaf 1 oktober 2019 zal Reesink Turfcare BE de distributie van TORO, Club Car, Imants, LMTrac en Keckex in Belgie en Luxemburg verzorgen. Reesink Turfcare BE is daarmee de specialist voor machines voor greenkeeping van golfbanen en sportveldenbeheer, het onderhoud van park of bos, openbaar groen en de verzorging van campings of evenementen terreinen. Het bedrijf is gevestigd in Wetteren.

Reesink Turfcare BE biedt niet alleen een zeer uitgebreid machinepark en productassortiment, maar verleent ook adequate service. In de goed uitgeruste werkplaats met een uitgebreid onderdelenmagazijn of met gecertificeerde dealeronderhoudsbedrijven, worden reparaties uitgevoerd. 

Door machines en gereedschap vakkundig en met regelmaat te onderhouden en te voorzien van originele onderdelen, worden lage kosten, duurzaam gebruik en korte reparatietijd gegarandeerd. Alles is erop gericht om het leven van de klant zoveel mogelijk te vergemakkelijken tijdens de levenscyclus van een machine. Van de financieringswijze tot ondersteuning bij zaken als onderhoudsplanning en onderhoud. De slogan “We take care of your green” is dan ook niet voor niets gekozen.

Op www.reesinkturfcare.be is meer informatie te vinden.
 
Over Royal Reesink Binnen de divisie Reesink Turfcare van Royal Reesink zijn dochterbedrijven zoals Reesink Turfcare BE actief als distributeur van vooraanstaande merken ten behoeve van landschappelijk onderhoud en ondergrondse infrastructuur. De producten worden veelal via dealers, maar ook rechtstreeks, geleverd aan groenvoorzieningsbedrijven, golfbanen, gemeente, overheden, waterschappen en bosbouwers.
Royal Reesink werd opgericht in 1786. Het bedrijf heeft een sterke aanwezigheid in de Benelux, maar is ook actief in de rest van de wereld waar het totaaloplossingen aanbiedt in Canada, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Kazachstan, Denemarken, Zuid-Afrika en Turkije. Er werken circa 2.200 medewerkers. Royal Reesink stelt afnemers in staat het hoogste rendement te halen uit machines en systemen. Door in te spelen op robotisering, engineering, connectiviteit, meetbaarheid en het gebruik van big data zoekt Royal Reesink voortdurend naar mogelijkheden voor innovatie. Daarbij gaat het om duurzame oplossingen met respect voor mens en milieu. 
 


Gepost op: 02-10-2019

Huidig magazine:
AbonnementenBuienradar