Het blad over de mechanisatie in tuin en groene zones, met een knipoog naar de mens erachter.

Actueel Nieuws

Cebeko nieuws

 

YANMAR PREMIUM DEALER

Met trots kunnen wij melden dat CEBEKO voor het derde jaar op rij Yanmar Premium Dealer geworden is! Yanmar evalueert jaarlijks de dienst na verkoop van al hun dealers op basis van enkele criteria. Dankzij een fantastisch resultaat, behoort CEBEKO tot een selecte groep van Europese Yanmar Dealers die zich onderscheiden in uitmuntende service in de dienst na verkoop. Deze erkenning bewijst nogmaals dat CEBEKO garant staat voor een vlotte service, klantvriendelijkheid & een goede dienst na verkoop!

 

 

 

CEBEKO AL GESPOT?

Om onze herkenbaarheid bij bestaande klanten te vergroten en nieuwsgierigheid op te wekken bij anderen, kiest CEBEKO voor een uniforme belettering van haar verhuurmachines. Spot jij één van onze machines op een werf of onderweg? Plaats dan een foto hiervan op social media met de hashtag #CEBEKOinaction.

Degene met de leukste foto ontvangt een goodiebag met CEBEKO merchandise!

 

 

 

 

MACHINE AFMELDEN?

Bij CEBEKO willen we het verhuurproces voor jou als klant zo eenvoudig mogelijk maken. We wijzen je er dan ook graag op dat er bovenaan onze website een button staat om je machine snel en eenvoudig af te melden. De volgende stap betreft dan het ophalen van de machine. Om deze stap zo efficiënt mogelijk te laten verlopen voor onze chauffeurs vragen we steeds de machines achter te laten op een veilige plaats met de eventueel bijbehorende accessoires.

 

www.cebeko.be

 

 

 


Gepost op: 20-06-2019

Huidig magazine:
AbonnementenBuienradar