Het blad over de mechanisatie in tuin en groene zones, met een knipoog naar de mens erachter.

Actueel Nieuws

Communicatie Packo Green - Afscheid merken

Geachte,

 

Samen met u werken we graag aan een sterke toekomst waarbij wij steeds kwaliteit en de beste dienstverlening centraal plaatsen. Om dat nog beter te kunnen, hebben wij hiervoor enkele veranderingen doorgevoerd. De eerste verandering willen we u alvast graag informeren. Wij zijn ervan overtuigd dat verandering gelijk staat aan kansen. Daarbij willen wij volop inzetten op innovatiekracht en hebben dus enkele beslissingen genomen die dit staven. Vanaf 1 juli 2019 kiezen wij bewust om afstand te nemen van enkele merken om daarbij in de toekomst verder te specialiseren in de Turfcare en de reinigingssector. Een stevige focus op onze beste merken maakt dat we er nog beter voor u en de klanten kunnen zijn.

 

De merken waar wij als Packo Green afscheid van nemen zijn: Antonio Carraro, FSI, TP Linddana, Kuhn voor groene zones, MX-Compact, Tuchel, Posch, Egholm en Acometis.

 

Packo Agri zal de verdeling van het gamma van Kuhn voor groene zones vanaf heden van ons terug overnemen. Daarnaast zal de verdeling van MX-Compact voortaan volledig via Packo Handling verlopen. Voor de andere merken kan u momenteel nog terecht bij ons. Voor wat Kuhn en MX-Compact betreft, volgt er binnenkort meer informatie vanuit respectievelijk Packo Agri en Packo Handling. Voor wat betreft Packo Green, zullen we jullie binnenkort meer in detail informeren over onze nieuwe visie en toekomst. Uiteraard staan wij klaar om jullie verder te helpen bij problemen of dergelijke. Twijfel dus niet om ons te contacteren en wij kijken graag hoe wij u verder kunnen helpen.

 

Vriendelijke oprechte groeten,

Management Packo Green

 

Gepost op: 07-06-2019

Huidig magazine:
AbonnementenBuienradar