Het blad over de mechanisatie in tuin en groene zones, met een knipoog naar de mens erachter.

Actueel Nieuws

CLEANLIFE® alkylaatbenzine niet alleen een schonere verbranding

 

 

Gezondheid en het milieu staat hoog in ’t vaandel bij de producent van CLEANLIFE®.De merknaam CLEANLIFE® staat voor producten die zorgen voor een minimaal effect op het milieu en voor het creëren van een zo gezonde mogelijke werkplek. 

CLEANLIFE® akylaat benzine is een speciale brandstof voor de tuin- en parkmachines. Het is vrij van benzeen, zwavel en lood, waardoor de uitlaatgassen minder schadelijk zijn voor mens, dier en natuur. 

Het SCHARR blue initiatief is door de producent van CLEANLIFE® opgezet om o.a.. CO2neutraal produceren na te streven. Door ook actief bij te dragen aan klimaat beschermende projecten reduceert deze producent zijn CO2voetafdruk.Meer info: www.scharr-blue.de.DE 

 

BESCHERMING VAN HET KLIMAAT: A QUESTION OF BALANCE

Het initiatief SCHARR blueter bescherming van het klimaat, is geen nieuw initiatief, maar de uitdrukking van hun standpunt- en een investering in de toekomst. “In eerste instantie hebben wij onze eigen ecologische voetafdruk gekeken maar ook naar ons eigen energie verbruik en verontreinigende emissies. ”

 

Door het gebruiken van de CLEANLIFE® producten zorgt u niet alleen voor een gezondere werkomgeving voor uw zelf, maar ook indirect voor een schoner milieu!

 

CLEANLIFE® is verkrijgbaar voor 2-en 4-takt machines.

 

Informeer bij EuroGarden (info@eurogarden.be(BE) of info@eurogarden.nl(NL) voor verkooppunten.

 

Gepost op: 31-03-2019

Huidig magazine:
AbonnementenBuienradar