Het blad over de mechanisatie in tuin en groene zones, met een knipoog naar de mens erachter.

Actueel Nieuws

Ufkes v. Drachten verstevigt GmbH

Door het bundelen van onze krachten kunnen we de Duitse markt nog beter bedienen.

 

Ufkes Greentec b.v., ontwikkelaar en producent van houtverwerkingsmachines zoals houtversnipperaars, stobbenfrezen en boomzagen, is al geruime tijd actief op de Duitse markt. Schültke GmbH is een familiebedrijf en marktleider in het leveren van Rayco stobbenfrezen door heel Duitsland. Door het bundelen van onze krachten kunnen we de Duitse markt nog beter bedienen en optimale service verlenen. Vanuit Noordrijn-Westfalen (Sundern) zitten we strategisch goed om onze klanten vlot te bedienen met verkoop, service en onderdelenvoorziening. Als verlengstuk van Ufkes Greentec b.v. zijn de medewerkers altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en geschoold voor de beste klantondersteuning.

 

Wij zijn trots dat wij het bedrijf Schültke GmbH samen met het vaste team medewerkers mogen voortzetten. De overname past volledig bij onze groeiambities in Duitsland. Ufkes Greentec b.v. is al jaren bekend als de marktleider in de trekker en kraan aangedreven stobbenfrezen. In combinatie met het brede pakket Rayco zelfrijdende stobbenfrezen kan er nu voor elke klant de juiste machine aangeboden worden.

 

Met een sterk productengamma van Greentec houtversnipperaars, Greentec boomzagen en Greentec stobbenfrezen samen met de Rayco stobbenfrezen is Schültke Ufkes Greentec GmbH de totaalleverancier voor loonwerkers, bosbouwers, overheden en hoveniers.

 

Greentec machines worden al jaren in Duitsland ingezet en kenmerken zich door een robuuste bouw, high-tech besturing, eenvoudig in onderhoud en klant specifiek samengebouwd. Startend met een compacte kraaningevoerde houtversnipperaar voor achter de auto met 30 cm invoer tot machines met 600 pk. Technische vernieuwingen in efficiënte oplossingen, dat is Ufkes Greentec!

 

Wilt u meer weten over ons bedrijf of de overname, neemt u dan contact met ons op:

Gezagvoerder Duitsland: Deutschland Marketing: Piet Yntema Reinhard Schültke Leonie Haitsma Ufkes Greentec b.v. Schültke Ufkes Greentec GmbH Ufkes Greentec b.v. +31(0)6-553 244 95 +49(0)171-3822933 +31(0)512-584760 piet@ufkes.net r.schueltke@schueltke-technik.de marketing@ufkes.net www.


Gepost op: 22-01-2019

Huidig magazine:
AbonnementenBuienradar